2011. augusztus 7., vasárnap

Hétfői ajánló - egyben életjel

Az elmúlt hetet net-mentesen, Pilisszentkereszten töltöttük, ígérem, az ebből adódó le- és elmaradásaimat igyekszem mielőbb pótolni. Kötögetek is, bár az időm nagyobb részét a gyerekekre, a szűkebb-tágabb családomra fordítom mostanában, és ezt mindannyian nagyon élvezzük. Részemről úgy érzem, másfél éves lemaradást pótolunk, csak most látom, mennyire megterhelő volt ez az időszak mindannyiunknak. Addig is, amíg kötött dolgaimmal nem jelentkezem, életjel gyanánt ismét ajánlok egy kis néznivalót, ezúttal a kalandos műfajból. 
Az HBO új sorozatának első évadát az www.online-sorozatok.hu-n láttam, nem tudom, ez mennyire legális  oldal, annyi bizonyos, hogy mint kisgyerekesnek, nagyon jó, hogy akkor nézhetem az aktuális kedvenc egy-egy darabját, amikor az időm engedi (és gyerek sincs képernyőközelben),  és nem kell lemaradnom egy részről sem. 
A Trónok harca George R.R. Martin A Tűz és a Jég dala című fantasy regénysorozata alapján készült. Izgalmas, fordulatos, látványos, remek színészekkel. Az évad utolsó epizódja után úgy éreztem, most azonnal tudni szeretném, hogyan folytatódik a történet. 

Nincsenek megjegyzések: