2010. szeptember 12., vasárnap

A Nagy Találkozó

...így, nagy kezdőbetűkkel írom. Hogy miért? Mert sok kedves, érdekes emberrel ismerkedhettem meg, mert rengeteg kötöményt, horgolmányt, fonalat, kötős kacatot, tildaságot, miegymást szemlélhettem-simizhettem végig, és mert nagyon sok finomságot kóstolhattam, és ráadásul még ajándékokat is kaptam. De még milyeneket! Képzeljétek, a tombolán engem választott Krókusz-Annamari mesés, pihe-puha, lehelletkönnyű csipkéje! Ercsu pedig megajándékozott az egyik szépséges sáltűjével. 

Itt is köszönet Nönének, és Baboonak hogy mindezt megszervezték, előkészítették, helyet és finom kenyérlángost adtak nekünk!

Sőt! Nöné még meglepetés-vendégeket is hívott, a fonalshop.hu háziasszonyát és barátnőjét, akik "mellesleg" az egyetlen hazai kötős lap számára terveznek-horgolnak cuccokat. Olyan csokrot sem láttam még, amilyet magukkal hoztak! Virágok között fonalgombócok! Hát nem szuper ötlet? Hoztak még sok-sok fonalat ismerkedésre és mindenféle kötős kütyüt. Mindenki kapott tőlük egy gombóc finom pamutot, egy kézkímélő soft-nyelű horgolótűt és az Amelie két utolsó számát.

A találkánkkal egy bökkenő volt csak: rövid volt :DD. Hiszen ennyi emberrel megismerkedni, ennyi mindent szemügyre venni, ahhoz bizony órák kellenek. Hamar elrepült a nap, mire észbe kaptam, már esteledett, és azon vettem észre magam, hogy alig kötöttem. Olyan érzés, mint egy izgi sorozat bevezető része után: még csak most kezdtem belejönni, máris vége van? Alig várom a következő részt!

Swallowtail by Krókusz-Annamari

Igen, ez egy igazi Ercsu-féle sáltű!
Ajándékok és szerzemények

10 megjegyzés:

nöné írta...

Jaj, Kicsikém, olyan nagyon szépen összefoglaltad az egészet! Örülök, hogy egy igen nagyon szép kendő tulajdonosa lettél! A többi szerzemény is mesés! Képzeld, mikor Mónikáékkal pakoltunk befelé, kérdeztem rögtön, hogy 12-es tűje van-e, mert pont előtte beszélgettük, hogy Neked nincs. Látom, már birtokolod is:o)Ezer köszönet Neked a sok-sok finomságért!

bucilla írta...

Csodás nap volt nekem is ez a szombat, örülök, hogy veled is meg ismerkedhettem, és köszönöm szépen a zsákbamacska ajándékot még egyszer! A kendőd gyönyörűséges, mint minden ami Annamari kezei közül kerül ki:)

Annamari írta...

Örülök, hogy megismertelek. Na és annak is, hogy tetszik a fecskefarok! :o)

Gabella írta...

Eddig is irigykedtem, de a fonalshopos ajándékok miatt már még jobban irigykedek! Pedig majdnem ott voltam!!!!!!!!!!!! :(

Amanda írta...

Örülök a személyes találkozásnak! A zsákbamacskát nagyon köszönöm, azt hiszem nagyon jól választottam.
Viseld egészséggel a csodás kendőt, és sáltűt!

Melinda írta...

Fantasztikus nap volt, valóban s nagyon örülök, hogy megismerhettelek!:)
A zsákbamacskát nagyon köszönöm, már sejtem is, mi lesz belőle.;)

Névtelen írta...

Olyan irigy vagyok, hogy tiszta sàrga. De mikor lesznek màr kèpek?

Irenka írta...

Köszönöm a kedves kommenteket! Én is nagyon örülök, hogy találkozhattam veletek!
Nöné: igazán figyelmes vagy, hogy megjegyezted milyen tűt keresek, rövid gondolkodás és némi próbakötés után vettem meg.
Kíváncsian várom a zsákbamacsek-műveket! Jó érzés, hogy szívesen fogadtátok.
Katica, Gabella: hátha legközelebb ti is el tudtok jönni! A képtáron úgy tudom, Nöné dolgozik.

Vera írta...

Olyan jó olvasni a találkozorol! Gratulálok hozzá! Reménykedem, elöbb-utobb erre is lesz...

Csilla írta...

Itt is megköszönöm a zsákbamacskát és persze a mohert is amit a tombolán nyertem. Remélem lesz ilyen alkalom még, mert nagyon jó volt, így egész máskép írogat az ember a másiknak, hogy isemri személyesen is már.