2010. augusztus 16., hétfő

Kötőstali a Cívisvárosban

Gyertek, lányok ligetre, ligetre,
Itt a világ közepe, közepe...

Ez a dalocska jutott eszembe, miközben a debreceni, pontosabban   bocskaikerti kötőstalin gondolkodtam - bár tudom jól, hogy városunk és környéke korántsem a világ közepe :-)).

Azon töröm a fejem, hogyan és miként tudnék legtöbbet segíteni Nönének, aki családtagjaival együtt olyan nagyvonalú és kedves, hogy befogad bennünket, közösen bökögetni vágyókat. Ezer köszönet érte!

Egyelőre ennyi: akinek bármilyen kérdése, kérése van a talival kapcsolatban (szállás - pl. hová esik a tali helyszínéhez képest a kiszemelt hely, utazás - helyi járatok, vagy helyközi Bocskaikertbe, bármi egyeztetni való, akármi, ami helyismerettel megválaszolható, stb.), írjon bátran a profilomban lévő címre!

Helyszín és időpont: Bocskaikert, szeptember 11.
 

9 megjegyzés:

Annamari írta...

Megyek!!!! :o)

Kriszti írta...

Ott találkozunk. :)

Csilla írta...

Én is megyek! :)

ercsu27 írta...

Megyek! :-)

ercsu27 írta...

Végre sikerült kicseleznem a blogspot-ot, eddig nem tudtam írni nálad. :-)

nöné írta...

Irénke, tündér vagy, mondtam már?:o)))Be vagyok ám zsongva én is cefetül:o)

Irenka írta...

Gyertek, gyertek! Ahogy Gyöngyi blogjában is írtam, ketten vagy hárman nálunk is elfértek éjszakára, párommal megbeszéltem, gyerekek bartáságosak - bár csacsogósak, szóval, aki bírja a nyüzsit, jöhet!

Irenka írta...

Elhiszem, hogy be vagy zsongva, Gyöngyöm. Még hogy mi, de Sebi ma azt kérdezte lefekvés előtt: "Akkor holnap megtanítasz kötni?"

nöné írta...

Jaj, de drága:o)