2011. október 3., hétfő

Kötős-horgolós buli

...volt mifelénk. Ahogy az már lenni szokott az ilyen találkozókon, a fonalak, kötött-horgolt holmik vizsgálgatása, az ismerkedés, a finom falatok kóstolgatása, a közös kézimunkázás közben az idő gyorsan elrepül. Ami marad: a rettenetes fáradtság (ez van, úgy elfáradtam, de úgy, magam sem értem), az élmények, beszélgetések zsongása az agyamban, és valami fantasztikus, alkotásra sarkalló energia.
Köszönöm, lányok, ezt a sok energiát! Jó volt megismerkedni/újra találkozni veletek! Alig várom a következőt! Addig is szorgalmasan gyakorolom az újonnan szerzett horgolós tudományom (SBS, csak ennyit mondok), amiért külön köszönet Krisztának! A kollázsokat PinkTulipMom fotóiból készítettem - köszönöm!

20 megjegyzés:

GumiPók írta...

Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak engem fárasztott ki ennyire. Nagyon jó volt, mennék újra. :)

Hena írta...

Nagyon jó lehetett, szuper képek!

Unknown írta...

Jaj, de jó lehetett!!! Az a legjobb az egészben, hogy hatalmas élmény-dömping és energia zúdul az emberre. Tiszta duracell feeling.... :))))

GumiPók írta...

Ja, és az energiáról csak annyit, hogy ami ott még kezdemény volt, most már kb. 75%-os készültségben van. :)

Marcsimami írta...

"Ó, ha én is, én is köztetek lehetnék...!" - Na ne legyek telhetetlen, örülök a kecskeméti találkozóknak is! :))) -
Azért talán egyszer... összehozunk egy nagy, országos, többnapos találkozót is! :)

Kriszta írta...

"Duracell feeling" - ez nagyon tetszik és nagyon találó :))))) Nekem is csak zsong az agyam a sok információtól és tényleg hihetetlen, hogy mennyire elrepült, nem is jutott mindenre idő :) Na de majd legközelebb bepótoljuk :D
Nincs mit köszönnöd, kíváncsian várom az eredményt :), viszont ha elakadsz szólj bátran, úgy érzem az a pár perc igen kevés volt, amit az SBS-edre szántunk :D

KnittedDreams írta...

Hú, micsoda szépségek! Biztos, nagyon jó lehetett!

rojalka írta...

Nagyon jó volt! Kár,hogy csak rövidke ideig tudtam maradni.
Azóta nekem is van már egy SBS-em elkezdve. :)

ursa minor írta...

Épp most meséltem a kolléganőimnek, hogy mennyire jól éreztem magam - és láttam, hogy nagyon irigykednek ;)
Én is eléggé elfáradtam, de valahogy ez nem az a fajta volt, amit megterhelőnek érzek, hanem amolyan jófajta, "édes fáradtság" ... :)
Itt is megköszönöm neked a szervezést!:)

arszi írta...

Köszönjük Irén a szervezkedést nagyon klassz volt, remélem máskor is összejövünk! Én is saját SBS-t akarok de még keresem a fonalat ...

Otthon Művek írta...

Szia!
A találkozóról olvasva GumiPóknál, elhatároztam, hogy ha már személyesen nem lehettem ott, most utólag végiglátogatok minden résztvevőt. Körülnézek Nálad is, jövök máskor is!

Faragó Nóri írta...

Szeretném ezúton is megköszönni, hogy megszervezted ezt a nagyon nagy élményt jelentő találkozót!

Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek, és megcsodálhattam a gyönyörű munkáidat!

Olyan energiát kaptam Tőletek, hogy még aznap horgoltam egy fél sapit a kisfiamnak, és folytattam a korábban félretett SBS-emet! (Azóta már a sapi kész, csak a díszítés van hátra.) Remélem, ez a töltet kitart jó darabig! :)

Irenka írta...

Lányok, nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Bevallom, én csak a tegnapi visszajelzéseket olvasva nyugodtam meg igazán. :) Egy sapi itt is elkészült, ma kezdem a másikat.
Adél: jól teszed, az én beszámolóm felettébb hiányos.

wondrlanding írta...

Köszönöm Irén a remek szervezést, jó kis kreatív hangulatú helyszínt találtál nekünk! Szuper nap volt, csodásan éreztem magam Veletek Lányok! Legközelebb kötős hétvégére emelhetnénk a tétet;)

Irenka írta...

Eszter, olyan jó, hogy eljöttél! Nekem is folyamatosan Rojalka ötlete jár az eszemben a kötős táborról. Ha nem is tábor, de egy ottalvós-buli, egy egész hétvége nagyon-nagyon jó lenne! Majd dolgozunk az ügyön, jó?

wondrlanding írta...

Alig várom!! Én is gondolkodom majd a helyszínen. Akár egy textiles kiállítás köré/városába stb. is szervezhetnénk az egészet (úgy értem, hogy megnézünk egy jó kiállítást is, nem mi állítunk ki:)

Irenka írta...

Eszter, ez a menjünk-együtt-textiles-kiállításra-ötlet nagyon tetszik!

Kriszta írta...

Nekem is :D :))

wondrlanding írta...

Ennek nagyon örülök! Erről jut eszembe, hogy nem is mutattam, hogy miket láttam a nyáron Hollandiában a Textilbiennálén. Majd felteszem valahova egy albumba. De már csak a jövő héten...

Irenka írta...

Szívesen megnézném, Eszter!