2011. június 25., szombat

Fonalak innen-onnan

Hosszas tervezgetés után végre sort kerítettem néhány Barkaság és Rikker-féle gyapjú kipróbálására, illetve a többségnek még csak a beszerzésére. Örömmel jelentem, mindkét fonal-forrással maximálisan elégedett vagyok. Kívánom, még hosszú-hosszú ideig tartó sikeres működésükkel örvendeztessenek meg bennünket,  gyönyörű fonalak rajongóit!
Barkáék fonalai valóban prémium minőségűek, a csomagolás, szállítás kifogástalan. Ezen nem lepődtem meg, vásároltam már korábban tőlük, ha tehetném, az összes fonalukból jó alaposan bespájzolnék. A Libikóka Pesto-jába már bele is kötöttem, nagyon jó vele dolgozni.
Rikkeréktől négyes tűhöz való fonalat, egy- és kétágú előszálat és csipkefonalat kértem. Az előszál és a csipkefonal puhasága és selymessége teljesen elvarázsolt. A "sport" vastagságú is jó minőségben érkezett, talán egy icipicit, de tényleg alig-alig szúr, felnőtt holmihoz kiváló. Az áraik nagyon kellemesek, az e-mail-ekre aznap vagy legkésőbb másnap választ kaptam, a csomag a megrendeléstől számított negyedik napon megérkezett.
Mivel a fórumokat csak olvasgatni szeretem, ezért itt köszönöm a kedves csipkekötőknek (ha esetleg erre járnak),  hogy a csipkefórumon felhívták a figyelmet Rikkerék csipkefonalára!



5 megjegyzés:

paribanu írta...

Nagyon szépek! Kellemes böködést hozzájuk. Mi lesz belőlük?

Amanda írta...

Amikor a címet olvastam, azt hittem ismét turiban akadtál valami pazar zsákmányra. De a sztori így sem rossz...
Szépeket vásároltál! Jó munkát!

Anice kötős blogja írta...

Csupa szépség, hú, én koplalok ebben a hónapban.
Azt a csipkét nem is tudtam.

Irenka írta...

Köszönöm!
Paribanu: a Libikóka Pesto-ból sapi, a lilából kislányfelső, az előfonalból sapkák, nyakbavalók, a többit még nem tudom.
Amanda: a cím az is lehetne: ajánló, hiszen igazából ez volt a szándékom.
Anice: most egy időre előre elköltöttem a fonalra fordítható petákjaimat.
Örülök, hogy hasznos infóval szolgálhattam, nem fotóztam-pötyögtem hiába. :))

Marcsimami írta...

Most olvastam csak a bejegyzésed, de osztom a véleményed, különösen Rikkerék fonalának tekintetében.
Én tavaly is vásároltam tőlük, de ez az idei csipkefonal valami csodálatos. Alig várom, hogy legyen annyi időm, mikor párat megfesthetek belőlük. :)