2010. május 16., vasárnap

Új csipkecsoda és új szerzemények


Ezt a szépséget az imént találtam a ravelry-n. Ingyenesen letölthető! Igaz, nem angolul van, de rajzos a mintája, hátha megfejthető nyelvtudás nélkül is.


Fonalvásárlási tilalom ide vagy oda, eme puhaságoknak nem tudtam ellenállni. (Mert ugyebár: " mindennek ellen tudok állni, kivéve a csábítást".)
Már csupán az a kérdés, mi legyen belőlük? Valami csipkeféléhez lenne kedvem, de vajon mi telik ki belőlük?

8 megjegyzés:

nöné írta...

Ó-ó, hol tettél szert ezekre a pihe-puhaságokra?

Melinda írta...

Naggggyon finom fonalkák!:))))
A Ravelry-n tudsz keresni fonalhosszra is (mármint, hogy neked mennyid van) és még ezt is szűkítheted mindenféle jellemzők alapján.

Irenka írta...

Nöné, T-modell mindegyik. A Csapó utcai üzletet és annak az üzletláncnak a Pásti utcai, Sinai utcai üzleteit (a többit nem ismerem) tudom ajánlani rendszeres látogatásra.2400.-Ft/kg.

Melinda, köszi a tippet, megnézem.

nöné írta...

Köszi-köszi, a Csapó utcán mégis merrefelé, mihez esik közel? A Sinain nem szoktam járni, a Pásti még talán, az ugye az, ahova a régi Unió áruház Kreatív részlege költözött?

Irenka írta...

A Csapó-Vár utca sarok, a fagyizó mellett, a nagy angol-T bolt. A Sinain a volt Domus mögött, a Pástin a Tesco után, itt kettő is van egymás mögött.

nöné írta...

Oké, köszönöm, "belőttem" magamban:o) A Csapó utcaiban voltam is régebben, de akkor még nem kötöttem, csupán a csoporttársam volt turci-bolond, Őt kísérgettem. De a héten feltétlenül bekukizok valamelyikbe:o)

Moncsi írta...

Nekem úgy tűnik, ez két Gail egyben :)!

Irenka írta...

Alighanem igazad van, kedves Moncsi (vagy nevezhetlek AbiGail-nek? - nagyon tetszik ez a poénod:))