2011. szeptember 15., csütörtök

Közhírré tétetik!

Októbernek első napján Debrecenben kötősök és horgolósok találkozója tartatik! 
Helyszíne a Szent Anna utca 31. szám alatti zenede terme, melyben e napon a hangszerek helyett tűfélék muzsikálnak, fonalak, kötömények, horgolmányok és egyéb kézimunkák vizsgáltatnak, és jóféle falatok (már ha viszünk magunkkal) kóstoltatnak.
Kik eme mulatságban részt venni kívánnak jó kedvüket, madzagaikat és hozzájuk való alkalmatos szerszámaikat, zsákbamacskájukat otthon ne hagyják!
 
A többit inkább mai nyelven írnám, különben itt ülök reggelig. :) A terem kilenctől kb. négyig áll rendelkezésünkre, bár az -ig rugalmasan kezelhető, ha jól értettem. Az  eddigi e-mail-es egyeztetések alapján - ha jól számoltam - 12-13-an leszünk. A zsákbamacska ötlete többeknek tetszett, valami apróság,  ami addig még elkészíthető, csak hogy legyen egy kis emléktárgyunk (ötletek: tűpárna, levendulás zsákocska, kitűző, könyvjelző, ollóőr, stb). 

A létszám nyitott, lehet csatlakozni!

Ha valamit kihagytam, szóljatok, ha kérdés van, kérdezzetek akár itt, akár e-mail-ben, akár FB-on! E-mail-cím a profilomban.

5 megjegyzés:

Mona írta...

Tetszik ez a stílus! :)) Most nézem a dátumot, épp Tiszacsegén leszünk. Megfűzöm a férjemet, hogy amíg ő horgászik, én hadd kötögessek veletek, mert úgy tudom, nincs olyan messze egymástól a két település... vagy igen?

Irenka írta...

Hűű, de jó lenne! A google-map szerint 55km, nem kevés, de nem is sok - azt hiszem, ez nézőpont kérdése.:))

Mona írta...

Sajnos nem tud fogadni a szálloda, csak rákövetkező héten :( - azt hittem le vagyunk már foglalva...

Irenka írta...

Ó:(

Faragó Nóri írta...

már teljesen be vagyok sózva.... még egy hét, vagy már csak egy hét...? :)

most készítem a zsákbamacskámat!