2011. február 14., hétfő

Versenyben - frissítve

Neveztem én is a fonalshop.hu játékára, mert játszani jó. A mezőny erős, nagyon erős - így jó, ettől izgi a vetélkedés. A jobb oldali sávban a fonalshopos bannerre kattintva gyönyörködhettek a több, mint kétszáz fotóban.

Ha tetszik, amit készítettem, a facebook-on a fotóra kattintva, majd a kép alatt a "tetszik" -kel lehet szavazni, illetve e-mail-ben az info@fonalshop.hu címre a kedvelt fotó számát kell elküldeni. Egy képre egy e-mail-címről csak egyszer, viszont több képre is lehet szavazni. Határidő: feb.21. éjfél.

Kiegészítés: A Fonalshop.hu facebook-oldalát is "lájkolni" kell a szavazáshoz!

Íme a "versenyzőim":

Felülről lefelé egyben kötött tunika Dorkámnak. Mell alatt a négy sor lusta után kicsit szaporítottam, így felül szépen testhez áll, lentebb pedig kényelmes a csöpp pocakon. A csipkemintát egy orosz nyelvű mintagyűjteményben találtam.
Fonal: 13dkg Coats Universa (55% merinogyapjú 45% akril).
Tű: a felső részhez 3-as, az alsóhoz 3,5-es körkötő, az ujjakhoz 3-as zoknitű.
Szavazni itt lehet.
(Tudod, tetszik-re kattintva - jó,jó, csak a biztonság kedvéért. Nem izgulok, ááá, deehogy.)
Illetve e-mail-ben:  Mire képes...I. album 80. kép.


Tavaszváró csipkesapi Coats Anchor Bamboolo fonal teljes 5dkg-jából. Tű:  4,5mm-es bambusz zoknikötő.
Szavazás itt.
E-mailben: Mire képes...II. album 13. kép.

Fülvédős sapka csavaros káró-mintával. Mit mondjak, nem volt egyszerű összehozni, hogy a fülvédőn is minta legyen, ami a kalaprészen is szépen kezdődjön, és a két rész találkozása szinte észrevehetetlen legyen. A mintát kicsit át kellett terveznem, mert amit találtam "készen" túl nagy lett volna ehhez a kis darabhoz. A megkötő i-cord technikával készült (szuper technika!, beleszerettem).
Fonal: Coats Bravo Baby kb 4dkg - finom puha. 
Tű: 2,75-ös bambusz zoknikötő.
Szavazás itt.
E-mail: Mire képes...II. album 44. kép.

Ez pedig a kedvenc sálam. Még akkor kötöttem, amikor az ikreket várva fekvésre ítéltettem, és felfedeztem, hogy fekve is lehet kötni - no széleset nem, de keskeny hosszút annál inkább :).
Fonal: Red heart Mozart Color 18dkg.
Tű: valami hozzá illő méret, már nem emlékszem, talán 4-es.
Szavazni itt lehet. 
 E-mail-ben :  Mire képes...I. album 46. kép.
Az első három darabról tervezem, hogy készítek leírást is. Érdekelne esetleg valakit? A teljesség kedvéért hozzá kell tennem, hogy nem a következő egy-két hónapban, ugyanis erősen kell(ene) a szakdolgozatomat írnom, aztán előre hozott vizsgaidőszak következik.

Kéérlek, szavazzatok! Köszi, köszi!

6 megjegyzés:

Babi néni írta...

Nagyon szépek! :o) Megyek is szavazni! :o)

Irenka írta...

KÖSZI!!

Csilla írta...

Még mielőtt olvastam volna a bejegyzésed a pulcsira már akartam is szavazni, nagyon tetszik. A sapi is nagyon jó, szuper ahogy a csavarás a fülvédőrészen is végig fut. A sálank nagyon szépek a színei. A kék sapinak a mintájét már én is alkalmaztam, ha jól látom, ez volt egy nyári kis kardigánban. az is nagyon jó lett. a kis pulcsika leírása érdekelne... ha majd lesz időd.

Mázsa Viki írta...

Rögtön gondoltam, hogy ezt a gyönyörű kis tunikát Te készítetted! A többi is nagyon szép, de nálam ez a nyerő! Sok sikert Neked is! (és persze magamnak hihi) Én is tisztára lázban vagyok, mást sem csinálok egész nap, mint ezt a fránya fészbúkot bújom! És hol van még 21-e!!!

gromine írta...

Nagyon tetszik a pulcsi, megyek is szavazni. Szurkolok neked

Amanda írta...

A tunikát én is kiszúrtam, sok sikert neked.